Podcast

Podcast: De Biden impeachment implodeert

Trump aanklager Fanni Willis explodeert in Georgia, terwijl de GOP pogingen om Biden te impeachen imploderen, en Trump zich druk maakt over zijn bijna 400 miljoen dollar die hij moet betalen aan de staat New York. Kenneth en David bespreken het allemaal in deze kortere episode. Met als slot een spannende aankondiging… Aanbevelingen:Kenneth: Amarica’s Constitution […]

Podcast: Trump wint en is Fetterman de toekomst voor de Dems?

Nieuwe pod met David over natuurlijk de GOP New Hampshire primary met een weinig verrassende winnaar, en ook lichtpunten voor Biden. Maar de belangrijkste strafzaak tegen Trump wordt ernstig vertraagd. Waarom en wat zijn de gevolgen voor de verkiezingen? En is Senator John Fetterman de toekomst voor de Dems? Luister hier:

Podcast: Trump de Onvermijdelijke?

De onvermijdelijke bespreking van de onvermijdelijke uitslag van de Iowa Caucus. Hoe deze op waarde te schatten? En wat betekent het voor de volgende voorverkiezing in New Hampshire en daarna South Carolina. Hebben Nikki Haley en Ron DeSantis nog enige kans? Welke argumenten hebben ze nog? Hier te beluisteren:

Amerikaanse Toestanden

Podcast: Van rechtszaal naar Jeffrey Epstein

De eerste podcast aflevering van Amerikaanse Toestanden van het jaar! Niet over de Iowa Caucus (geduld), maar met een juridische update, wat smetten op het blazoen van de regering-Biden, en wat samenzweerderige gedachten over de figuur Jeffrey Epstein. Buckle up! Luister hier of in de Apple of Spotify apps.

Amerikaanse Toestanden

Podcast: Trump van het stembiljet in Colorado gegooid

Een van de leukste podcasts die we tot nu toe gemaakt hebben! David en ik analyseren de uitspraak van het Colorado Supreme Court dat zegt dat Donald Trump niet op het stembiljet mag komen in Colorado voor de Republikeinse voorverkiezing in die staat. Het is een blockbuster opinie en gaat zeker naar het Hooggerechtshof, met […]

Amerikaanse Toestanden

Podcast: Immuniteit of geen immuniteit? Dat is de vraag…

Een nieuwe podcast! En het is weer tijd voor een juridische update. Is Trump immuun voor al die strafzaken of niet? Het Hooggerechtshof gaat zich erover buigen. David de Bruijn en ik ook… Of wordt Trump gediskwalificeerd? Luister in je favoriete podcast!

Amerikaanse Toestanden

Podcast: GOP-chaos en Trump in 2025

Nieuwe ‘Amerikaanse Toestanden’ #podcast, natuurlijk over het Speaker-debacle en de chaos binnen de GOP, maar ook weer een blik vooruit naar #Amerika als Trump weer president wordt. ‘What if’? Welke schade kan #Trump aanrichten in binnen- en buitenland?Inclusief ongegeneerde boek-plug (‘Democratie van het Wilde Westen’ komt in februari uit)… https://apple.co/3ZMFRBe (apple)https://spoti.fi/48J9zLq (spotify)

Amerikaanse Toestanden

Podcast: Swift-mania en het 2e GOP debat

Nieuwe aflevering ‘Amerikaanse Toestanden’! Natuurlijk konden we hét verhaal van deze week niet negeren, maar ook het nieuws over Trump, de komende shutdown, en de ’trainwreck’ van een 2e GOP debat en een Biden impeachment. In iets meer dan een uur ben je helemaal bij!

Amerikaanse Toestanden

Podcast: Amerika zoekt een plaatsje in de wereld

Van tijd tot tijd kijken we over de grenzen van Amerika, of in ieder geval hoe Amerika zichzelf bekijkt als machtige speler in de wereld… In deze podcast toeren we de wereld rond met Amerika in gedachten.