Overzicht

Media: Interview in De Morgen

Midden op vakantie toch nog met de media gesproken. Natuurlijk over Trump en zijn juridische besognes. Het artikel is achter een betaalmuur, dus zie hieronder het artikel.

EenVandaag

Media: EenVandaag – Protestacties op Amerikaanse universiteiten

Een dag voor vakantie, en na het oplopen van een blessure bij het tennissen, toch nog bij EenVandaag televisie over de pro-Palestijnse protestacties op een aantal Amerikaanse universiteiten, en de gewelddadige confrontaties met (en door) politie. Een hopeloos genuanceerd verhaal. Natuurlijk.

podcast

Podcast: Met Pirmin Olde Weghuis over “Freedom’s Dominion”

We hebben niet vaak een gast, maar als we er een hebben dan is het een goede! Pirmin Olde Weghuis is Amerikanist en de Amerika-expert van de podcast Betrouwbare Bronnen. Met z’n 3-en spraken we over het boek “Freedom’s Dominion” van Jefferson Cowie, waarin we het concept ‘vrijheid’ en de relatie tussen de lokale overheden […]

Met het Oog op Morgen

In de media: Met het Oog op Morgen over Mississippi

Bij de NOS Met Het Oog Op Morgen over de zes politieagenten die veroordeeld werden in Mississippi voor het martelen van twee zwarte mannen in een patroon van decennia lang politiegeweld. Hier terug te luisteren.

podcast

Podcast: Wat als Biden of Trump erbij neervalt?

Het is geen onrealistisch scenario. Zowel Biden en Trump zijn rond de tachtig, en beiden vertonen de nodige gebreken. In deze podcast: wat gebeurt er als één van hen – of beiden – komen te overlijden of op een andere manier geen kandidaat en/of president kunnen zijn? Luister hier:

Betrouwbare Bronnen

In de media: In Betrouwbare Bronnen over het boek!

Wat een leuke opname bij Betrouwbare Bronnen, één van de meest beluisterde podcasts van Nederland. Over Super Tuesday en de voorverkiezingen, de staat van Amerika en het boek natuurlijk; een natuurlijke connectie. Veel historische bespiegelingen met de onvolprezen PG Kroeger en Jaap Jansen. Hier te beluisteren!