Media

Media: Interview in De Morgen

Midden op vakantie toch nog met de media gesproken. Natuurlijk over Trump en zijn juridische besognes. Het artikel is achter een betaalmuur, dus zie hieronder het artikel.

EenVandaag

Media: EenVandaag – Protestacties op Amerikaanse universiteiten

Een dag voor vakantie, en na het oplopen van een blessure bij het tennissen, toch nog bij EenVandaag televisie over de pro-Palestijnse protestacties op een aantal Amerikaanse universiteiten, en de gewelddadige confrontaties met (en door) politie. Een hopeloos genuanceerd verhaal. Natuurlijk.

Met het Oog op Morgen

In de media: Met het Oog op Morgen over Mississippi

Bij de NOS Met Het Oog Op Morgen over de zes politieagenten die veroordeeld werden in Mississippi voor het martelen van twee zwarte mannen in een patroon van decennia lang politiegeweld. Hier terug te luisteren.

Betrouwbare Bronnen

In de media: In Betrouwbare Bronnen over het boek!

Wat een leuke opname bij Betrouwbare Bronnen, één van de meest beluisterde podcasts van Nederland. Over Super Tuesday en de voorverkiezingen, de staat van Amerika en het boek natuurlijk; een natuurlijke connectie. Veel historische bespiegelingen met de onvolprezen PG Kroeger en Jaap Jansen. Hier te beluisteren!

BNR The Daily Move

In de media: Over het boek bij BNR’s Daily Move

Gisteren, op de publicatiedag van mijn boek, schoof ik aan bij BNR’s Daily Move met Liesbeth Staats, die niet ontevreden was over het boek. 😉 Leuk interview, al zeg ik het zelf, en belangrijker: hoe mijn boek relateert aan de komende verkiezingen. Luister hier terug.

Met het Oog op Morgen

In de media: Over het boek in Het Oog

De lancering van het boek is eindelijk daar en de media ook! Eindelijk mocht ik praten over mijn boek, te beginnen op de avond voor de lancering bij Met het Oog op Morgen, met natuurlijk presentator Chris Kijne. Kijk en luister hier terug.

Bureau Buitenland

In de media: bij Bureau Buitenland over Biden impeachment

We bespraken de implosie van de Biden impeachment al in de podcast, maar ik besprak ongeveer hetzelfde bij VPRO’s Bureau Buitenland. Het verhaal van de FBI-informant dat als grondslag functioneerde voor de Republikeinse poging om Biden te impeachen bleek onzin. En hij wordt nu vastgehouden en vervolgd. Terugkijken en luisteren hier.

EenVandaag

In de media: Bevroren embryo’s als kinderen in Alabama

Bij EenVandaag op NPO Radio1 over de uitspraak van het Alabama Hooggerechtshof ten aanzien van bevroren embryo’s voor IVF doeleinden. Het Alabama Hof bepaalde dat het verlies van dergelijke embryo’s een onrechtmatige daad van een minderjarig kind is. Terug te kijken en luisteren hier.