‘Democratie van het Wilde Westen’ – Najaar ’23!

Ik kan er niet meer om heen! Dit najaar komt mijn boek uit bij Bot Uitgevers over de Amerikaanse democratie. Want die is in gevaar, en in dit boek leg ik uit het hoe en waarom, met een combinatie van persoonlijke ervaringen, historische omzwervingen, politieke duidingen en juridische uitleg. De democratie in Amerika – en in Nederland – is kwetsbaar, en die kwetsbaarheid is inherent en structureel. De erfenis van slavernij en religieus fanatisme spelen een hoofdrol, net als de heilig verklaarde Grondwet die op tal van vlakken faalt.

Mocht je nu al denken, daar wil ik meer van weten, laat het me weten! Ik kom graag langs om voor een groep mensen een voorproefje te geven, of na uitgave een toelichting te houden. Op de site van Bot kan je je binnenkort aanmelden voor de pre-sale.